Ναυτιλία

Με πάνω από 20 χρόνια στην επιχείρηση είμαστε εξοπλισμένοι για να ασχοληθούμε με όλα τα θαλάσσια συστήματα ψύξης και κλιματισμού εξαιτίας των σε βάθος τεχνικών γνώσεών μας για τη μεγάλη ποικιλία συστημάτων ψύξης και κλιματισμού και των συναφών κατασκευαστών τους. Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη για τυχόν προβλήματα ψύξης και κλιματισμού που συναντώνται σε όλα τα πλοία σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας 24ωρη εξυπηρέτηση.

Επισκευάζουμε συμπιεστές και παρέχουμε όλα τα σχετικά ανταλλακτικά. Παρέχουμε καινούργιους και επανακατασκευασμένους συμπιεστές και τα ανταλλακτικά τους. Στη Frigomarine, πιστεύουμε ότι μόνο γνήσια ανταλλακτικά και ελεγχόμενη συναρμολόγηση μπορούν να διασφαλίσουν την σωστή λειτουργία του ανακατασκευασμένου συμπιεστή. Η φιλοσοφία ανασυγκρότησης, που συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, έχει διατηρηθεί μέχρι σήμερα, επιτρέποντας στην εταιρεία να παρέχει αξιόπιστα προϊόντα, σε συνδυασμό με τις ανάγκες του κλάδου της ναυτιλίας και της βιομηχανικής αγοράς.

 

Η Frigomarine μπορεί να προσφέρει στην εταιρεία σας μια ευρεία γκάμα νέων συμπιεστών από τους γνωστούς κατασκευαστές όπως οι Carrier, Daikin, Bitzer, Sabroe, Mycom και Bock.