Προϊόντα

 

Το τεχνικό μας τμήμα διαθέτει τις γνώσεις και την εμπειρογνωμοσύνη στον τομέα της θαλάσσιας και βιομηχανικής ψύξης για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις της εταιρείας.  Εξάγουμε μόνο γνήσια η OEM ανταλλακτικά και σε ανταγωνιστικές τιμές. Παράγουμε έγκαιρα και, εάν απαιτείται, τα εγκαθιστούμε οπουδήποτε στον κόσμο.

 

Προσφέρουμε μια ανταγωνιστική γκάμα γνήσιων κατασκευασμένων εξαρτημάτων ανταλλακτικών και αξεσουάρ που είναι έτοιμα να αποστέλλονται παγκοσμίως σε οποιοδήποτε σκάφος. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει καινούργιους και ανακατασκευασμένους συμπιεστές, ανταλλακτικά ψυκτικού συμπιεστή, συσκευασμένα κλιματιστικά και ελέγχους ψύξης. Έχουμε την αγορά γνώσης και κατασκευής στα χέρια μας για να σας παρέχουμε όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά και εξοπλισμό. Ή αν το προϊόν αντικατάστασης δεν είναι πλέον διαθέσιμο, μπορούμε να στείλουμε ή / και να εγκαταστήσουμε μια κατάλληλη γνήσια εναλλακτική λύση.

 

Τα προϊόντα και τα ανταλλακτικά προέρχονται από όλους τους κορυφαίους κατασκευαστές εξοπλισμού ψύξης όπως οι Alco Bitzer, Bock, Carrier, Copeland, Daikin, Danfoss, Dorin, Frick, Gram, Grasso, Hankison, Helpman, Henry, Honeywell, Maneurop, Mayekawa, Η Mycom, η Mitsubishi, η Penn, η Robinair, η Sabroe, η Searle, η Trane, η Unitor και η York.

 

Παρέχουμε επίσης όλα τα αναλώσιμα που σχετίζονται με οποιαδήποτε θαλάσσια σύμβαση ψύξης, τα οποία προέρχονται επίσης από αξιόπιστους κατασκευαστές.