Σχετικά με μας

 

FRIGOMARINE
Έχει Πάνω Από 20 Χρόνια Εμπειρίας Στην Ναυτιλιακή Επιχείρηση!

 

Όταν πρόκειται για τη θαλάσσια και βιομηχανική ψύξη έχουμε αναπτύξει μια μοναδική παγκόσμια τεχνική εμπειρογνωμοσύνη που σημαίνει ότι είμαστε σε θέση να καλύψουμε όλες τις απαιτήσεις σας κάτω από μια στέγη. Έχουμε εμπλακεί σε ένα ευρύ φάσμα έργων και εγκαταστάσεων που καλύπτουν το 100% της ποικιλομορφίας που εμπλέκεται στην ψύξη. Έχουμε εργαστεί σε όλους τους τύπους σκαφών, συμπεριλαμβανομένων εμπορικών και βιομηχανικών μονάδων. Βασισμένο στην Ελλάδα σημαίνει ότι είναι ιδανικά για να υποστηρίξει όλες τις παγκόσμιες απαιτήσεις στον τομέα της αγοράς ψύξη.

 

Έχουμε δημιουργήσει μια σημαντική φήμη για την εργασία μας με τεράστιες συστοιχίες ψυκτικού συστήματος. Η αποτελεσματικότητα και η ικανότητά μας σήμαινε ότι κάθε εταιρεία είχε το πλεονέκτημα οικονομικά αποδοτικών, αξιόπιστων και πεπειραμένων μηχανικών που εδρεύουν στην Ευρώπη. Έχουμε αναπτύξει μια ομάδα ειδικών πελατών με την πάροδο των ετών που πιστεύουν στις υπηρεσίες που προσφέρει η Frigomarine. Είμαστε εκεί για να σας συμβουλέψουμε για όλες τις πτυχές των συστημάτων ψύξης και κλιματισμού του σκάφους σας. Είμαστε εκεί 24/7 για να παρέχουμε βοήθεια και να διατηρήσουμε τους χρόνους επισκευής στο ελάχιστο σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης για να σας κρατήσουμε στο δρόμο με το χρονοδιάγραμμά σας και τα καταστήματά του.

 

Παρακολουθούμε όλους τους νέους κανονισμούς EPA και Fgas και ενημερώνουμε συνεχώς την εκπαίδευσή μας ώστε να είμαστε σε θέση να εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν περισσότερο τους πελάτες μας.

 

Frigomarine είναι για τις ανάγκες σας είτε πρόκειται για τεχνικές συμβουλές, διαγνωστικά, επιθεώρηση, ανταλλακτικά, επισκευές, εγκατάσταση ή επισκευές έκτακτης ανάγκης.