Υπηρεσίες

 

 

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν πλήρη τεχνική υποστήριξη για οποιοδήποτε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλοι οι τύποι συμπιεστών σε πλοία σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας 24ωρη εξυπηρέτηση.

 

Επισκευάζουμε συμπιεστές και κατασκευάζουμε νέες μονάδες κλιματισμού ή ψύξης. Παρέχουμε συμπιεστές και ανταλλακτικά και αναλαμβάνουμε επίσης την εγκατάσταση, εάν απαιτείται. Για το Frigomarine, η ανακατασκευή σημαίνει πολύ περισσότερο από την αντικατάσταση φθαρμένων εξαρτημάτων ή τη βαφή του συμπιεστή. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πάτε στην καρδιά του συμπιεστή και να επιθεωρήσετε κάθε κομμάτι μέχρι την τελευταία βίδα.

 

Για να γίνει αυτό, ο συμπιεστής πρέπει να διαλύεται και να καθαρίζεται, αφαιρώντας όλο το χρώμα, τη σκουριά, τα υπολείμματα πετρελαίου, αφήνοντας τα μέταλλα καθαρά. Πιστεύουμε ότι μόνο τα πρωτότυπα ή τα ανταλλακτικά του ΚΑΕ και η ελεγχόμενη συναρμολόγηση μπορούν να εξασφαλίσουν την σωστή λειτουργία του ανακατασκευασμένου συμπιεστή. Αυτή η φιλοσοφία ανασυγκρότησης, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, έχει διατηρηθεί μέχρι σήμερα, επιτρέποντας στην εταιρεία να παρέχει αξιόπιστα προϊόντα, σε συνάρτηση με τις ανάγκες του τομέα ναυτιλίας & βιομηχανικής αγοράς.

Με τη διενέργεια ενός σε βάθος επιθεώρησης μπορούμε να μειώσουμε το κόστος ψύξης μειώνοντας την κατανάλωση ψυκτικού μέσου. Αυτό σας δίνει τα εξής:

 

 • Βελτίωση της απόδοσης και της απόδοσης του συστήματος
 • Αποφυγή μελλοντικών καταστροφών / επισκευών του συστήματος
 • Μείωση του αποτυπώματος άνθρακα του πλοίου
 • Προσδιορισμός των διαρροών του συστήματος
 • Πληροί τις κανονιστικές απαιτήσεις για ετήσιες επιθεωρήσεις
 • Το σκάφος σας είναι σύμφωνο με τη νομοθεσία EPA και F-Gas

 

Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα ολοκληρώσουν τις επιχειρησιακές επιθεωρήσεις αποτελεσματικότητας και ακεραιότητας στα ψυκτικά συστήματα των πλοίων σας, όπως: κλιματιστικά, εγκαταστάσεις παροχής και θαλάσσιες συσκευασμένες μονάδες κλιματισμού. Είμαστε διαθέσιμοι να παρευρεθούμε σε οποιοδήποτε σκάφος, συμπεριλαμβανομένων όλων των ξηρών αποβάθρων παγκοσμίως.

 

 1. Ολόκληρη η μονάδα ψύξης ελέγχεται διαρροή
 2. Τα συστήματα εκτελούν δοκιμές για τη βέλτιστη απόδοση
 3. Οι διακόπτες ασφαλείας και τα χειριστήρια ελέγχονται
 4. Η μόνωση και οι σωλήνες επιθεωρούνται
 5. Η κατάσταση του συστήματος αξιολογείται
 6. Μια έκθεση που περιγράφει την απόδοση του συστήματος που εκδόθηκε
 7. Οι μελλοντικές επισκευές και οι συστάσεις που παρέχονται